Behandelingen

Manicure
Een standaard manicurebehandeling bestaat uit het reinigen van nagels en nagelriemen, het verzorgen van probleemgebieden (eelt, ingegroeide nagels) en tenslotte het vijlen en lakken van de nagels. De standaard behandeling kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld nail-art of een French manicure.

French manicure
Deze behandeling bestaat uit een standaard manicurebehandeling, waarbij de nagels vóór het lakken (met blanke lak) worden voorzien van een mooie witte rand. De French manicure zorgt voor een naturel, maar toch extra verzorgde uitstraling.

Spa pedicure
Dit is niet zomaar een pedicurebehandeling. Voor wie iets extra wil, is deze behandeling een must. Tijdens deze behandeling kunt u heerlijk ontspannen in de de speciaal hiervoor ontworpen behandelstoel.

 De Spa Pedicure bestaat uit:
- standaard pedicurebehandeling
- voetbad
- voetmassage

De standaard behandeling bestaat uit: reinigen nagels en nagelriemen, verzorgen van probleemgebieden (eelt, ingegroeide nagels) en vijlen. Als u dat wenst, dan kunnen wij uw nagels uiteraard ook voorzien van een mooie lak of French pedicure.

Kunstnagels
Voor wie zijn eigen nagels niet mooi genoeg vindt, zijn er kunstnagels. Bij Linh wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten, zowel voor wat betreft de tips als de poeders, vloeistoffen, kwasten, crémes en vijlen. Tips zijn er in verschillende kleuren: naturel, French (met een witte rand), parelmoer of met twee kleuren (bijvoorbeeld met een glitterrand). Ook merktips (Chanel, Dior etc.) zijn verkrijgbaar.
De afwerking kan op twee verschillende niveaus: met acryl of solar. Met solar worden de beste resultaten bereikt. Geen luchtbellen, geen breuk en een prachtige uitstraling; op deze techniek wordt dan ook garantie gegeven.

Gellak
Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het resultaat mag er zijn: prachtige nagels met een sublieme glans, die er minimaal 14 dagen fantastisch uit zien.
- verstevigt de eigen nagel en beschadigt deze niet
- is eenvoudig en snel aan te brengen
- droogt onder een UV lamp en is dan direct droog en uitgehard
- is eenvoudig te verwijderen met een speciale remover

Nail Art
U kunt het zo gek niet bedenken of Linh kan het voor u schilderen. Geen stickers of sjablonen, iedere nagel wordt met de hand beschilderd met miniscule kwastjes. Op de pagina foto's vindt u een aantal foto’s ter inspiratie. Ook het versieren van de nagels met nageljuwelen (bijvoorbeeld steentje) is mogelijk.